Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як вибрати меблі для вітальні?

Вітальня - це обличчя будинку, так як саме в цій кімнаті приймаються гості, організовуються посиденьки і збирається вся родина за екраном ТБ. Все, що це означає, що інтер'єр цієї кімнати повинен бути не тільки красивим, але й притягувати до себе увагу. В ідеалі необхідно, щоб у вітальні панувала легка, але в той же час святкова обстановка.

диван диван диван

 

Які меблі вибрати в зал (вітальню)

 

Які вибрати меблі для вітальні кімнати - кожна людина вирішує сама. Все залежить від особистих смаків. Ось тому, перш ніж вибирати меблі, ви повинні чітко вирішити, що для вас на першому місці. У той же час є базовий набір, який є основою. В першу чергу - це: диван, модульні меблі, тумбочка під ТВ.

Диван є ключовим елементом. Він додатково може комплектуватися кріслами, пуфами, стільцями. Якщо говорити про модульні меблі, то це:

  • стінка;
  • стелажі;
  • різні полички.

 

Залежно від розміру кімнати можна ще додати невеликий кавовий столик.

Не завжди вітальня служить тільки місцем для прийому гостей. Коли мова йде про однокімнатну квартиру, то така кімната виконує ще й функцію спальні. Таким чином, підбір меблів для залу вимагає індивідуального підходу, так як все залежить від розмірів кімнати і кінцевої мети.

 

Критерії вибору дивана

 

Окремо зупинимося на виборі дивана. Саме ці меблі беруть на себе основну функцію по розміщенню людей. Заздалегідь варто проаналізувати, скільки людей в середньому буде знаходитися в залі, скільки для них потрібно місця.

Все дуже просто: якщо простір великий, тоді раціонально купити місткий диван. Це може бути гарний кутовий диван або прямий. Якщо одного дивана мало і розмір кімнати дозволяє, то в якості додаткових посадкових місць можуть послужити крісла, пуфи, стільці.

Як же діяти в разі маленького приміщення? Для невеликих кімнат підбирається 2-х або тримісний диван, а також можна придивитися до компактного кутового дивану. Ще один можливий варіант - це модульні меблі. За допомогою модулів можна зібрати комфортний і місткий диван. І ще одна невелика порада: для маленької вітальні кращим чином підійдуть меблі без підлокітників. Великі підлокітники займають багато місця.

Коли вітальня досить велика, не менше 40 кв.м, можна глянути на дивани різних розмірів. Наприклад, можна зробити зону відпочинку в центрі кімнати, або замовити меблі нестандартних розмірів уздовж всієї стіни. З розстановкою меблів у вітальні можна експериментувати як завгодно: головне не втратити корисного простору.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: